Acció Cultural del País Valencià
 
La Xarxa d'Entitats del País Valencià celebra la seua V Trobada
dimarts, 19 de maig de 2015 12:17

El dissabte 16 de maig diferents representants de les associacions que formen part de la Xarxa d'Entitats es van reunir a València, a Ca Revolta, per començar a dissenyar l'estructura organitzativa i de coordinació de la Xarxa.

Després d'un any de treball i mobilització, la Xarxa ha aplegat una seixantena d'entitats, ha elaborat una proposta de "Criteris per a una llei de participació ciutadana i transparència institucional" que estem presentant als partits polítics, ha creat una complicitat creixent entre les associacions que en formen part, i ha iniciat la seua extensió territorial amb reunions comarcals a Ontinyent, Elx, Castelló de la Plana...

Més...
 
Índex d'apoderament propostes electorals de les candidatures polítiques municipals
dilluns, 18 de maig de 2015 10:02

Portaran les eleccions del 24M poder d'influència per a la ciutadania?

Dimarts 19 de maig de 2015, a les 19 hores, en l’Octubre CCC

Les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim 24 de maig portaran, segons totes les enquestes, canvis significatius en la configuració de les càmeres valencianes de representants. Ara bé, està per veure si el canvi de representants portarà més poder a la ciutadania per a influir en les qüestions que afecten a les nostres vides.

Més...
 
Per la Literatura Universal en català
divendres, 15 de maig de 2015 10:22

La Secció d’Ensenyament d’Acció Cultural del País Valencia llança la campanya “Per la Literatura Universal en català”, adreçada especialment als departaments de valencià amb el propòsit d’incentivar la reivindicació que aquesta assignatura de segon de batxillerat es faça en el nostre idioma. A hores d’ara, quan la minorització arriba a extrems alarmants, resulta d’una importància vital incorparar a la nostra cultura els grans valors literaris i veure’ls des de la nostra perspectiva.

Més...
 
 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}