Acció Cultural del País Valencià
artculos tiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfuncin erctil
 
Acció Cultural participa en la processo i la manifestació del 9 d’Octubre
divendres, 9 d'octubre de 2015 20:58

L’Ajuntament convida la nostra entitat a la processó cívica

ACPV demana una campanya de conscienciació i mobilització per un nou finançament, la recuperació d’una ràdio i televisió valencianes i de les emissions de TV3, i la derogació de la llei de senyes d’identitat

Aquest matí, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha participat en la processó cívica, en resposta a la invitació formal de l’Ajuntament de València i del seu alcalde, Joan Ribó. Un fet que expressa la normalitat democràtica que el canvi polític està introduint, trencant amb la pràctica de la censura, la discriminació i la persecució que els anteriors governs municipals exercien sobre la nostra entitat. 

Més...
 
Un Nou d'Octubre pel finançament i la solidaritat
dimarts, 6 d'octubre de 2015 12:17

Entitats, sindicats i partits convoquen la manifestació del 9 d’Octubre per la vesprada

La Comissió 9 d’Octubre, formada per associacions, sindicats i partits, hem presentat avui en roda de premsa la convocatòria de la manifestació que el proper divendres 9 d’Octubre tindrà lloc a València amb motiu del dia dels valencians. La mobilització està convocada per al dia 9 a les 18h a la plaça de Sant Agustí de València.

La manifestació té lloc enguany en un context d’esperança i il·lusió, perquè el canvi social i polític obre vies de futur en un País Valencià castigat per massa anys de malgovern. I també amb amb esperit reivindicatiu: el lema és “9 d’Octubre, nou finançament, nou país”, i amb ell els convocants posem l’accent en la necessitat d’un nou finançament per a poder construir un País Valencià més just i igualitari, que pose fi a la corrupció i les retallades, i que recupere la cultura, l’economia i els serveis socials.

Més...
 
Ignacio Blanco presenta "Botiflers!"
dimarts, 6 d'octubre de 2015 12:19

Ignacio Blanco, sindic del Grup Parlamentari d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) durant la passada legislatura de les Corts Valencianes, va presentar a València, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, el seu llibre "Botiflers!" (un recull de les seues intervencions parlamentàries), el dilluns 5 d'octubre, en un acte conjunt d'ACPV i la Llibreria 3i4.

Més...
 
Presentació de "Gaudir de llengua. El viatge lingüístic d'un parlant basc"
divendres, 2 d'octubre de 2015 12:14

El dijous 1 d'octubre va tenir lloc a València, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, el primer acte conjunt d'ACPV i Euskaltzaleok, com a resultat del conveni de col·laboració signat per les dues entitats: la presentació del llibre "Gaudir de llengua. El viatge lingüístic d'un parlant basc", de Karmelo Ayesta. Una interessant i molt didàctica introducció a l'aprenentatge de llengües que, com el basc o el català, pateixen encara una situació de discriminació legal i social, que ofereix pautes per a superar entrebancs objectius i subjectius per aquest aprenentatge i, sobretot, el seu ús social.

Més...
 
  

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}