Acció Cultural del País Valencià
 
El Casal d’ACPV de Pedreguer comença el curs amb força
dimarts, 21 d'octubre de 2014 10:44

Una agenda plena d’actes marca al inici de la activitat del Casal Jaume I de Pedreguer una vegada tornats de les vacances. Exposicions, activitats infantils, concerts i un viatge a Praga marquen la programació organitzada pel Casal per aquest mes. 

Començant els actes programats d’aquest mes, el dijous 2 d’octubre es va inaugurar en el Casal l’exposició “gravats de Josepa Gilabert” artista de Pedreguer. L’exposició romandrà oberta al públic fins el 31 d’octubre.

Més...
 
Celebrem l’Any Vinyoli-Rois de Corella
dijous, 16 d'octubre de 2014 14:01

Dimecres 15 d’octubre vam celebrar l’Any Joan Vinyoli-Joan Roís de Corella a València, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, amb un acte molt especial, amb poesia i música.

Conduit pel poeta Pau Sanchis, l’acte l’obriren Gemma Pasqual i Vicent Salvador, vicepresidents de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i del PEN català, respectivament. A continuació, Jordi Llavina, comissari de l’Any Vinyoli, va fer un breu però molt interessant parlament sobre la figura i l’obra del poeta català, complementada amb la intervenció de Ferran Carbó, professor de la Universitat de València especialista en Vinyoli.

Més...
 
Acció Cultural, amb la Mesa del Sector Àudiovisual
dijous, 16 d'octubre de 2014 09:00

El dimarts 14 d’octubre es va presentar en el Teatre Olímpia de València la Mesa de l’Àudiovisual Valencià (MESAV), constituïda per les associacions professionals del sector (Associació d’Actors i Actrius del País Valencià, l’associació de guionistes i dobladors, la de tècnics, la Unió de Periodistes, la de directors, productors, Mildenou i la Universitat Jaume I).  

MESAV és l’esforç de totes les associacions del sector per coordinar els seus esforços per promoure l’àudiovisual valencià, un sector important des del punt de vista econòmic (en el sentit d’indústria cultural) però també des del punt de vista cultural (com a eina per a la dignificació, promoció i divulgació de la nostra llengua).

Més...
 
 

 

 

 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}