Acció Cultural del País Valencià
#CulturaenAcció
#CulturaenAcció #CulturaenAcció
 
Acció Cultural felicita les Corts Valencianes per reconèixer que cal una ràdio i televisió valencianes
divendres, 19 de desembre de 2014 13:48

L’admissió a tràmit de la ILP és el reconeixement de l’error que va cometre el president Fabra ara fa un any 

Toni Gisbert, secretari d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), ha assistit com a convidat al ple de les Corts Valencianes celebrat aquest matí que ha aprovat amb el vot positiu de tots els grups parlamentaris l’admissió a tràmit de la ILP per una ràdio i televisió valencianes. Aquest acord significa el reconeixement per part de tots els grups que el País Valencià necessita una ràdio i televisió públiques en llengua pròpia, tal com reclama el projecte de llei de la ILP, i que tancar RTVV ara fa un any va ser un error des de tots els punts de vista.

Més...
 
Acció Cultural commemora el 82 aniversari de les Normes de Castelló
dimecres, 17 de desembre de 2014 09:26

Toni Gisbert, secretari d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), va compartir pancarta de capçalera de la manifestació del dissabte 13 de desembre a Castelló de la Plana, amb els representats de PSOE, Compromís, EUPV, ERPV i CUP, CCOO i Intersindical Valenciana, i Escola Valenciana. 

La manifestació va recórrer els carrers del centre de la ciutat de Castelló per commemorar el 82è aniversari de les anomenades Normes de Castelló, l’acord que va permetre l’acceptació de la normativa fabriana també al País Valencià. Es tracta, doncs, d’una fita històrica que expressa el consens social que va permetre l’avanç de la normalització de la nostra llengua. 

Més...
 
Acció Cultural insta al PP a que aprove sense esmenes la ILP per ràdio i televisió valencianes
dilluns, 15 de desembre de 2014 11:30

Si el Govern valencià no obre ja un servei de ràdio i televisió és perquè no té voluntat real de fer-ho

Avui és un dia històric per a la democràcia valenciana: per primera vegada, les Corts valencianes obren la porta als ciutadans que han donant suport a una Iniciativa Legislativa Popular (ILP). Les 90.000 signatures recollides en 4 mesos, i la constatació de l’extensió social del malestar creat per un Govern que ha tancat tots els mitjans de comunicació públics en llengua pròpia, han fet que la petició de la Comissió Promotora de la ILP de poder comparèixer davant les Corts per a explicar directament el seu projecte, compte amb la resposta positiva de tots els grups parlamentaris. I per això avui, l’advocat Antoni Montiel compareix, en nom de la Comissió Promotora, davant la Comissió de Peticions de les Corts.

Més...
 
 

Altres formes de fer la teua aportació económica:

En cas que no pugueu fer una aportació amb targeta bancària o PayPal i vulgueu contribuir, podeu fer una transferència al següent número de compte bancari especificant en el concepte CULTURA EN ACCIÓ i el vostre nom i cognoms: 
IBAN - ES48 2100 0700 1202 0029 4927

 

 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}